Leontine van Vliet

Live Online Tekenles met Leontine van Vliet: Reuzenpanda met Pastelpotloden

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te tekenen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren.
Maandag
09-08-'21
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar gaan we een reuzenpanda tekenen met pastelpotloden! 

Teken je met me mee op maandag 9 augustus? In deze live tekenles gaan we aan de slag met pastelpotloden. We tekenen een prachtige reuzenpanda! We gaan ons vooral richten op het neerzetten van de realistische vacht, en natuurlijk het schetsen van de juiste anatomie.

Omdat we alleen met grijstinten werken, is deze les ook geschikt voor beginners! Ik neem je mee in het hele proces.Materialen:

  • Papier: Pastelmat A4 (grijs of beige)
  • Stabilo Carbothello pastelpotloden. Kleurnummers 100(wit), 110(Grijswit), 722(Koud grijs 2), 724(Koudgrijs 3), 726(Koudgrijs 4), 750(Zwart). Je kunt uiteraard ook meedoen met ander pastelpapier of potloden naar keuze.


Referentiefoto:  

null

Je mag live mee tekenen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.

Leontine van Vliet

Leontine van Vliet

Vanaf haar 6e jaar startte Leontine met tekenen. Nu heeft ze haar beroep kunnen maken van haar passie en tekent ze vooral dieren. Leontine maakt uitgebreide tekenlesvideo's voor Tekenclub.nl. Ze leert je stap voor stap fotorealistisch tekenen! Aangezien Leontine dol is op dieren tekenen vormen die het voornaamste onderwerp voor haar video's, maar ook andere onderwerpen passeren de revue. Van Leontine verschijnen regelmatig nieuwe tutorials.

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.