lineke lijn

Live Online Tekenles met Lineke Lijn: Eend met Kaplaarzen

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te tekenen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!
Donderdag
09-03-'23
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar gaan we kijken naar de basisvormen van een eendenkuiken. Hoe maak ik hier een mooie schets van in pastel en hoe leuk is het dan om er een leuke twist aan te maken door het kuikentje een paar kaplaarsjes aan te geven? Ik zal dit laten zien tijdens dit interessante Webinar. Teken je met mij mee?

Waar ik mee ga tekenen:

  • Pastel papier van Canson licht grijs
  • Pastel potloden Wit, grijs, lichtgeel, gele oker, donkerbruin, donkergrijs, zwart, Rood, lichtrood, blauw en warmgrijs.
  • Een gum-potlood en/of kneedgum
  • Een brede droge Kwast
  • Doezelaar of Blender Stick


Tot gauw en groetjes van Lineke ^^


null


Je mag live mee tekenen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.


Lineke Lijn

Lineke Lijn

Lineke tekent van jongs af aan al graag en studeerde aan de Kunstacademie. Zes jaar geleden ontdekte ze dat het geven van tekenlessen eigenlijk net zo leuk is als tekenen! Voor Tekenclub.nl heeft Lineke onder andere de volgende videoseries gemaakt: Basiscursus Tekenen, Portret ABC (cursus portret tekenen) en Urban Sketching. Deze series worden continu uitgebreid. Daarnaast maakt Lineke ook aquarelvideo's voor Schilderclub.nl.

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.