lineke lijn

Live online tekenles met Lineke Lijn: uil op getint papier

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te tekenen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!
Woensdag
29-05-'24
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar tekenen we een prachtige uil. Uilen tekenen is supergaaf en al helemaal als je dit op getint papier doet! Teken jij ook mee?

Leg je favoriete materialen klaar en zorg dat je minimaal het volgende bij de hand hebt:

  • Grijs pastelpapier
  • Houtskoolpotlood
  • Wit pastelpotlood
  • Kleurpotloden
  • Een gumpotlood en/of kneedgum
  • Doezelaar of blenderstick


Referentiefoto:  

null

Je mag live mee tekenen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.


Lineke Lijn

Lineke Lijn

Lineke tekent van jongs af aan al graag en studeerde aan de Kunstacademie. Zes jaar geleden ontdekte ze dat het geven van tekenlessen eigenlijk net zo leuk is als tekenen! Voor Tekenclub.nl heeft Lineke onder andere de volgende videoseries gemaakt: Basiscursus Tekenen, Portret ABC (cursus portret tekenen) en Urban Sketching. Deze series worden continu uitgebreid. Daarnaast maakt Lineke ook aquarelvideo's voor Schilderclub.nl.

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.