lineke lijn

Live online tekenles (Urban Sketching) met Lineke Lijn: Amsterdam

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te tekenen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!
Donderdag
21-10-'21
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar maken wij verder kennis met Urban Sketching. 

Het maken van een Urban Sketch is natuurlijk nóg leuker en je tekeningen worden nog mooier wanneer je een interessant onderwerp neemt. De stad Amsterdam en zijn bekende fietsen is dan een prachtig leuk onderwerp! Schets je mee? 

De tekenmaterialen die je mag gebruiken bij het Urban Sketching betreffen werkelijk alles wat je maar wil. Hier zijn gelukkig geen vaste regels voor.


Leg dus gerust al je favoriete tekenmaterialen om je heen maar zorg dat je tenminste bij de hand hebt:

  • Schetsboek met papier van wat dikkere kwaliteit
  • Grafietpotlood HB en gum
  • Fineliner of vulpen
  • Optioneel: water en penselen of vulbare Waterbrush en pigmenten (mocht je willen gaan inkleuren)
  • Referentiefoto (die kun je hieronder downloaden)

Referentiefoto:

null


Je mag live mee tekenen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.

Lineke Lijn

Lineke Lijn

Lineke tekent van jongs af aan al graag en studeerde aan de Kunstacademie. Zes jaar geleden ontdekte ze dat het geven van tekenlessen eigenlijk net zo leuk is als tekenen! Voor Tekenclub.nl heeft Lineke onder andere de volgende videoseries gemaakt: Basiscursus Tekenen, Portret ABC (cursus portret tekenen) en Urban Sketching. Deze series worden continu uitgebreid. Daarnaast maakt Lineke ook aquarelvideo's voor Schilderclub.nl.

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
arrow_drop_up arrow_drop_down