lineke lijn

Live Online Tekenles met Lineke Lijn: Portret Tekenen voor Beginners

Geef je hieronder gratis op door je naam en e-mail in te vullen. Verderop deze pagina vind je wat je nodig hebt om mee te tekenen, maar je mag natuurlijk ook gezellig mee kijken en luisteren!
Woensdag
14-02-'24
19:30

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

In dit gratis live webinar gaan we naar de absolute basis van het portret tekenen! Ik laat je in een rustig tempo alle beginselen van het opbouwen van een portret zien.


Als tekenmateriaal zal ik gebruik maken van:

  • Het  AMI krantenpapier, maar ieder soort schetspapier of papier naar wens is prima. Het getinte papier van Canson met een extra wit potlood is ook een prima keuze voor de wat meer gevorderde kunstenaars. 
  • Verder teken ik met mijn favoriete potlood, het houtskoolpotlood 6B, maar je mag uiteraard ook meedoen met grafiet- of pastel potlood.
  • Een gumpotlood of kneedgum.
  • Een brede droge kwast of papieren tissue.
  • Doezelaar of blender stick.

Referentie:

null

  

Je mag live mee tekenen of gewoon meekijken en luisteren. Deze live les kun je het beste volgen achter je computer of laptop (een tablet of smartphone werkt vaak minder goed). Ook geeft de browser Chrome je de meest stabiele verbinding. Vul je naam en e-mailadres hierboven in en klik op "Registreer". De link in je e-mail geeft je toegang tot het webinar op het moment dat we gaan beginnen.
Lineke Lijn

Lineke Lijn

Lineke tekent van jongs af aan al graag en studeerde aan de Kunstacademie. Zes jaar geleden ontdekte ze dat het geven van tekenlessen eigenlijk net zo leuk is als tekenen! Voor Tekenclub.nl heeft Lineke onder andere de volgende videoseries gemaakt: Basiscursus Tekenen, Portret ABC (cursus portret tekenen) en Urban Sketching. Deze series worden continu uitgebreid. Daarnaast maakt Lineke ook aquarelvideo's voor Schilderclub.nl.

Door u te registreren voor dit evenement gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.