Lid worden bij Kidsclub?

Speciaal voor de kleine creatieveling staat Kidsclub vol tekenvideo's waarbij elke keer weer een nieuw onderwerp centraal staat. We werken met verschillende materialen en niveaus, dus er is altijd wel iets dat je leuk vindt. Kidsclub is er voor iedereen!😊 

Yes, ik word lid! 

Kidsclub 1 ster ⭐

Kidsclub is onderverdeeld in drie niveau’s: 1, 2 of 3 sterren. Eén ster is voor de allerkleinsten. Corrie laat stap voor stap zien hoe je de meest kleurrijke onderwerpen op het papier tovert. Deze kennis en techniek kunnen de kids ook zelf toepassen op eigen onderwerpen. Teken je mee?

Kidsclub 2 sterren ⭐⭐

In de categorie met twee sterren neemt Lineke je mee in de wereld van het cartoon tekenen! Maar ook zul je leren om spannende 3D tekeningen te maken. Met speciale technieken kun je gave diepte effecten creëren!

Kidsclub 3 sterren ⭐⭐⭐

Kidsclub video's met drie sterren hebben de meeste uitdaging! Linty leert je op een leuke en laagdrempelige manier realistisch tekenen, met aansprekende en kleurrijke onderwerpen. En Toon zal je meenemen in de wereld van het striptekenen! Je leert vele gezichten, emoties en figuren tekenen. Maar ook perspectief en de opbouw van het verhaal komt aan bod. Je leest het al: Kidsclub is zeker niet alleen voor kinderen, veel (groot)ouders doen ook gezellig mee😊

Tekendocenten

Corrie Leushuis
Bekend van haar vrolijke en kleurrijke schilderijen maakt Corrie nu samen met kids vrolijke tekenvideo's! De allerkleinsten kijken zo mee en kunnen het zelf nadoen met mooie kleurtjes en leuke onderwerpen. 
Lineke Lijn

Van jongs af aan tekende Lineke al graag en nu laat ze deze passie terug zien in spannende 3D tekeningen en leuke cartoons! Teken je mee?

Toon Nagtegaal

Toon is beeldend kunstenaar en als kind was hij altijd aan het tekenen. Strips lezen én tekenen is ook van jongs af aan een grote hobby van Toon geweest. Hij neemt nu jong en oud mee in de wereld van het striptekenen. 

Linty de Bruijn

Linty is beeldend kunstenaar met als specialiteit realistische portretten en wildlife. Haar overtuiging is dat “Iedereen kan leren tekenen en schilderen". Met speciale Kidsclub video's brengt ze het realistisch tekenen op een leuke en laagdrempelige manier. 

Lidmaatschap: 9,95 p/mnd (introductieprijs)

Wil je lid worden van Kidsclub en toegang krijgen tot alle Kidsvideo's en de gezellige community? Dat kan, dan betaal je €9,95 per maand (maandelijks opzegbaar). Als je al lid bent van Teken- of Schilderclub krijg je korting! Scroll dan verder naar beneden. 

Ja ik doe mee

Clubleden krijgen korting

Ben je al lid van Teken- of Schilderclub? Dan kost Kidsclub €7,50 p/mnd. Ben je lid van beide clubs, dan kost Kidsclub slechts €5,- p/mnd. In beide gevallen mail je naar info@tekenclub.nl, dan passen wij je lidmaatschap aan. Ben je nog geen lid van Teken- of Schilderclub, maar wil je dat wil worden: klik dan hier >>

Toegang tot Kidsclub

Meest Gekozen

Per jaar

€119,40 

€99,50
  • Betalen per jaar (voordeligste keuze)
  • Toegang tot alle Kidsclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige community: deel hier je werk en leer van anderen!
  • Leuk voor kids én volwassenen

Per maand

€16,95
€9,95
  • Betalen per maand
  • Toegang tot alle Kidsclub tutorials
  • Toegang tot de gezellige community: deel hier je werk en leer van anderen!
  • Leuk voor kids én volwassenen

Ps. Het abonnement heeft een online ledenomgeving

Je ontvangt straks per mail je inloggegevens en kunt daarmee binnen 1 minuut al toegang hebben tot alle tutorials en de community!

Veel gestelde Kidsclub vragen (klik op de vraag voor het antwoord)

Voor welke leeftijd is Kidsclub?

De allerkleinsten kunnen al meetekenen met Corrie vanaf 3-4 jaar (niveau 1 ster). Cartoons en 3D tekenen met Lineke vanaf ongeveer 7-8 jaar (niveau 2 sterren). Striptekenen met Toon en realistisch tekenen met Linty vanaf ongeveer 10-11 jaar (niveau 3 sterren). Dit is een richtlijn.

Mag je als volwassene ook meedoen met Kidsclub?

Jazeker! Kidsclub is er voor iedereen. Het niveau voor twee sterren, en helemaal de drie sterren, is zeker ook geschikt voor jongeren en volwassenen. Wij hebben nu al een aantal trouwe clubleden die gezellig meetekenen!

Wanneer en hoe kan ik opzeggen?

We hanteren geen opzegtermijn, dus je kunt nog op de laatste dag voordat je nieuwe periode ingaat opzeggen (of dit nu per maand of jaar is). Dit doe je door ons simpelweg een mailtje te sturen naar info@tekenclub.nl. Als je lid bent van meerdere clubs, geef dan aan welke club je wil opzeggen.

Ik ben al lid van Teken- en Schilderclub, hoe krijg ik dan korting?

Het beste kun je ons een mail sturen naar info@tekenclub.nl met het bericht dat je lid van Kidsclub wil worden inclusief je keuze voor het maand- of jaarabonnement. Wij zetten dan je huidige lidmaatschap om en zullen wat je reeds betaald hebt voor je lopende lidmaatschap als korting geven op je eerste termijn van je nieuwe lidmaatschap. Als je al lid bent van 1 club betaal je voor Kidsclub €7,50 en als je al lid bent van 2 clubs betaal je voor Kidsclub €5,- extra in de maand. Je mag ons altijd vrijblijvend mailen als je nog vragen hebt.

JA, IK WORD LID!