arrow_drop_up arrow_drop_down

Word jij ook lid van onze Tekenclub?

Portret tutorials

Leer beter portretten tekenen in dit onderdeel van onze tutorials! Of het nu gaat om het tekenen van een hyperrealistisch oog, de huid in kleur of bijvoorbeeld stijl of gekrulde haren. Alle tutorials zijn uiteraard Nederlandstalig. 

Dieren, landschappen en meer

Of je het nu leuk vindt om dieren te tekenen of landschappen. Met grafiet of pastel. Of simpelweg tips & tricks video's wil bekijken om je skills te verbeteren. We hebben het allemaal. Ook kun je suggesties doen, we voegen namelijk regelmatig nieuwe tutorials toe!

De Tekenclub Community

Het hart van Tekenclub is een gezellige en leerzame online ontmoetingsplek. Hierin kun je inspiratie opdoen, je eigen werkdelen, maar natuurlijk ook leren van andere creatievelingen! 

De Tekendocenten

Leontine van Vliet

Vanaf haar 6e jaar startte Leontine met tekenen. Nu heeft ze haar beroep kunnen maken van haar passie en tekent ze vooral dieren. Wist je dat Leontine ook verantwoordelijk is voor onze social media kanalen? :)

Dieren en landschappen
Emmy Kalia

Met meer dan 36 miljoen views, is Emmy een van de populairste tekenaars ter wereld. Voor Tekenclub.nl maakt zij nu exclusief Nederlandse tutorials met als specialisme hyperrealistische portretten.

Portretten
Claudia Spitzers

Als kind tekende Claudia vooral stripfiguren, maar inmiddels tekent ze met name realistische portretten. "De ogen zijn voor mij het belangrijkste deel in een portret. Dit brengt een tekening tot leven"

Portretten

Klaar om te starten?

Waarom Tekenclub.nl

Een gezellige en leerzame online ontmoetingsplek, dat is Tekenclub. Je vindt hier exclusieve Nederlandstalige tutorials en realtime video's, van de allerbeste tekenaars van Nederland! 


Daarnaast hebben we een gezellige online community, waarin je je tekeningen kunt delen en kunt leren van andere creatievelingen. Word jij vandaag ook lid?