arrow_drop_up arrow_drop_down

Lid worden van dé online Tekenclub?

Een gezellige en leerzame online ontmoetingsplek vol inspiratie, dat is Tekenclub. Je vindt hier exclusieve Nederlandstalige tutorials en realtime video's, van de allerbeste tekendocenten van Nederland! Ook zijn er bonus video's met tips & tricks en komen er elke maand nieuwe video's bij!


Daarnaast hebben we een gezellige online community, waarin je je tekeningen kunt delen en kunt leren van andere leden. En nog veel meer :) 

Yes, ik word lid! 

Tekeningen van Leden

Dit is slechts een greep uit de honderden tekeningen die we nu al hebben mogen ontvangen van onze Tekenclub leden! Je kunt dus leren van elkaar en inspiratie halen uit andere tekeningen. Want hoe leuk is het om je tekeningen met anderen te delen!

Tutorials van:

Leontine van Vliet

Vanaf haar 6e jaar startte Leontine met tekenen. Nu heeft ze haar beroep kunnen maken van haar passie en tekent ze vooral dieren. Ook is Leontine regelmatig in de community te vinden! Wist je dat Leontine ook verantwoordelijk is voor onze social media kanalen? :) 

Lineke Lijn

Van jongs af aan tekende Lineke al graag en studeerde later aan de Kunstacademie. Zes jaar geleden ontdekte ze dat het geven van tekenlessen eigenlijk net zo leuk is als tekenen! Daarom vind je Lineke ook regelmatig in de community: "Waarom zou ik al die prachtige kennis en ontdekkingen voor mijzelf houden?" 

Emmy Kalia

Met meer dan 36 miljoen views, is Emmy een van de populairste tekenaars ter wereld. Voor Tekenclub.nl maakt zij nu exclusief Nederlandse tutorials met als specialisme hyperrealistische portretten. Je vindt deze tutorials terug op onze ledensite! 

Claudia Spitzers

Als kind tekende Claudia vooral stripfiguren, maar inmiddels tekent ze met name realistische portretten. "De ogen zijn voor mij het belangrijkste deel in een portret. Dit brengt een tekening tot leven". Claudia's tutorials vind je op onze ledensite, onder de knop "Tutorials". 

Portret tutorials

Leer beter portretten tekenen in dit onderdeel van onze tutorials! Of het nu gaat om het tekenen van een hyperrealistisch oog, de huid in kleur of bijvoorbeeld stijl of gekrulde haren. Alle tutorials zijn uiteraard Nederlandstalig. 

Dieren, landschappen en meer

Of je het nu leuk vindt om dieren te tekenen of landschappen. Met grafiet of pastel. Of simpelweg tips & tricks video's wil bekijken om je skills te verbeteren. We hebben het allemaal. Ook kun je suggesties doen, we voegen namelijk maandelijks nieuwe tutorials toe!

Tijdelijke actie: 9,95 p/mnd

Omdat we pas vier maanden geleden de digitale deuren van onze Tekenclub hebben geopend, kun jij nu profiteren van een levenslang actietarief. Je zal nooit meer betalen dan waarvoor je vandaag lid wordt, wel zo eerlijk 😍

Ik word lid met (levenslang) korting 

Nu Tijdelijke Actiekorting op het lidmaatschap!

Per maand

€12,95
 €9,95
 • Lid per maand (actiekorting)
 • Toegang tot tientallen video's
 • Leer van de top van de Nederlandse tekenaars
 • Deel je werk of leer van anderen in onze gezellige community
 • Elke maand nieuwe inspiratie

Per kwartaal

€29,85
 €24,95
 • 3 maanden lid (€4,90 korting)
 • Toegang tot tientallen video's
 • Leer van de top van de Nederlandse tekenaars
 • Deel je werk of leer van anderen in onze gezellige community
 • Elke maand nieuwe inspiratie

Meest Gekozen

Per jaar

€119,40 

 €89,95
Beste keuze: 42% kiest dit
 • 12 maanden halen, 9 betalen (je bespaart €29,45)
 • Toegang tot tientallen video's
 • Leer van de top van de Nederlandse tekenaars
 • Deel je werk of leer van anderen in onze gezellige community
 • Elke maand nieuwe inspiratie

Ps. Het abonnement heeft een online ledenomgeving

Je krijgt straks een inlogcode van ons en kunt daarmee binnen 1 minuut al toegang hebben tot alle tutorials en meer!

Even voorstellen: Waarom ik ben begonnen met Tekenclub..


Steven

Je ziet mij hier een workshop volgen van Martijn Versteeg. We moesten een fotorealistisch oog tekenen en met de juiste aanwijzingen ging me dat als beginner best goed af! 

Monica

Dit is mijn moeder! Zij schildert al bijna haar hele leven, net zoals mijn oma overigens altijd deed. Sinds enkele jaren tekent zij ook, en hoe! Ik ben enorm trots op haar. Herken je de tekening waar ze op de foto mee bezig is? (yep, that's me:)

De Club

Samen tekenen is eigenlijk het leukste wat er is. Helaas kan dat niet altijd door afstand of tijdsgebrek. Zonde eigenlijk! Daarom bedacht ik the next best thing: een online tekenclub! Een gezellige en leerzame online ontmoetingsplek waar je inspiratie kunt opdoen, je eigen werk kunt delen, of kunt leren van andere creatievelingen!

JA, IK WORD LID!