Het Team van Tekenclub.nl

Vanaf haar 6e jaar startte Leontine met tekenen. Nu heeft ze haar beroep kunnen maken van haar passie en tekent ze vooral dieren. Ook is Leontine regelmatig in de community te vinden! Wist je dat Leontine ook verantwoordelijk is voor onze social media kanalen? :) 
Leontine van Vliet - Tekendocente
lineke lijn
Van jongs af aan tekende Lineke al graag en studeerde later aan de Kunstacademie. Zes jaar geleden ontdekte ze dat het geven van tekenlessen eigenlijk net zo leuk is als tekenen! Daarom vind je Lineke ook regelmatig in de community: "Waarom zou ik al die prachtige kennis en ontdekkingen voor mijzelf houden?" 
Lineke Lijn - Tekendocente
Als wij vroeger bij opa en oma waren, gingen we als eerste naar de schilderkamer van mijn oma: waar we de laatste voortang konden bewonderen van haar olieverfschilderij! Mijn moeder schilderde (aquarel) en tekende eigenlijk zolang ik me kan herinneren. Voor mij was het dan ook niet meer dan logisch om, juist in deze tijd, de verbintenis te zoeken in een leerzame maar gezellige omgeving: Tekenclub.nl. Ik ben enorm trots op de docenten, maar ook op de prachtige creaties van onze leden. 
Steven Pruis - Oprichter Tekenclub.nl

Wat anderen over ons zeggen

Een aantal maanden terug ben ik hier bij tekenclub via de webinars terecht gekomen. Je leert enorm veel door de tutorials en het is duidelijk stapsgewijs uitgelegd waardoor het goed te volgen is ook voor beginners. De leden site is netjes en overzichtelijk en altijd up to date. Daarnaast is de zeer actieve tekenclub community heel prettig waar je je tekeningen kunt plaatsen maar ook terecht kunt voor vragen, tips e.d. Er is altijd vlot antwoord door de teken docenten en een grote betrokkenheid door zowel de tekendocenten Lineke en Leontine, als de leden zelf. Het enthousiasme motiveert enorm en hier door tekenclub is het tekenen vele malen leuker en boek je ook nog is heel snel vooruitgang in je tekentechnieken/kennis!😄👍
Rifka van Sijl
Deze tekenclub is fantastisch! Ben er nog maar kort bij maar ben er zo enthousiast over.
De lessen zijn zeer duidelijk en bij mij komt het allemaal over als een zeer toffe bende.
Ik teken al lang. Zomaar zonder enige lessen. Door omstandigheden er een hele tijd tussen uit geweest. Nu enkele jaren terug bezig.
Door deze lessen zie ik nu mijn fouten en leer beter naar alles te kijken.
Bedankt iedereen die er aan mee werkt!👍👍👍❤️❤️👏🏽
Andrea Herremans
Ik had geen ervaring met tekenen en werd lid van tekenclub.nl in maart. De eerste tutorial die ik volgde (uil in pastel van Leontine), was meteen een schot in de roos! Zonder kennis en ervaring had ik toch een erg mooi resultaat, dankzij de fantastische uitleg van Leontine!
Nadien volgde ik ook de starterscursus van Lineke. Wat een mooie lessen! Een perfect evenwicht tussen theorie en heel veel praktische tips, oefeningen en voorbeelden!! Videolessen worden aangevuld met webinars en (hele mooie!)cursussen, werkboeken, ....
De docenten zijn écht goed in hun vak, en weten dit ook op een boeiende en aangename manier over te brengen!
Ook de community tenslotte is een meerwaarde: je kan elkaar vragen stellen, elkaars werk volgen, of gewoon wat kletsen in de koffiehoek.
Ik ben fan! 
Christel Vanden Borre
Net een weekje lid. Ik ga niet meer weg.. Ik teken al best wel heel lang maar had weinig inspiratie. Door jullie krijg ik het weer. De uitleg van Lineke is fantastisch!
Ik vind het ook zo prettig dat de webinars terug zijn te zien. Ik ben van plan om heel vaak mee te gaan doen. Ik vind namelijk echt alles leuk! Potlood, kleurpotlood en niet te vergeten pastelkrijt. En de onderwerpen spreken mij ook aan! Ga zo door!😊😊
Greet Bogaard