Gratis live online tekenlessen

Tekenclub.nl organiseert regelmatig live online tekenlessen. Deze webinars worden gegeven door onze tekendocenten: Lineke Lijn, Leontine van Vliet en Toon Nagtegaal. Deze online lessen zijn GRATIS en voor iedereen toegankelijk.

Inschrijven werkt als volgt:

Klik bij het webinar op "gratis inschrijven". Je komt dan op de inschrijfpagina terecht. Op die pagina vind je ook informatie over materialen die je nodig hebt en vaak kun je daar ook alvast de referentiefoto downloaden. Als je je hebt aangemeld krijg je een mail met een link. Klik tien minuten voor het webinar begint op die link en je komt in het live-klaslokaal! De verbinding werkt het beste met een computer of laptop.

Gratis online tekenlessen

Komende Live Online Tekenlessen

Tekenles voor kinderen met Lineke Lijn: cijfertekening

In dit gratis live webinar gaan we een leuke cijfertekening maken!


Datum: 23 juni 2024

Tijd: 19:30u

Klik hier om je gratis in te schrijven

null

Leuk en leerzaam!

Live tekenlessen zijn leerzaam en leuk om te volgen. Je krijgt uitleg van docenten die veel ervaring hebben met tekenen, lesgeven en online werken! 

Je kunt de lessen volgen via je pc of laptop. 

Na het tekenen is er altijd ruim de gelegenheid om vragen te stellen via de chatfunctie.

Gratis live online tekenles

Waarom zijn de tekenlessen gratis?

Met deze live tekenlessen willen wij laten zien wie we zijn en wat we doen. Je kunt op een leuke manier kennis maken met onze docenten en onze manier van werken en tegelijk nog een mooie tekening maken ook! Dankzij de live webinars maken wij bovendien weer veel nieuwe mensen enthousiast voor onze mooie club!

Live tekenles met Lineke Lijn

Kan ik de les achteraf terugkijken?

Het webinar wordt binnen een week op de ledensite van Tekenclub.nl geplaatst. Leden van Tekenclub.nl kunnen de video dus achteraf op het gemak terugkijken.

Wat zijn de voordelen van een lidmaatschap van Tekenclub.nl?

Op Tekenclub.nl vind je tekenlesvideo's van Leontine van Vliet, Lineke Lijn, Emmy Kalia, Claudia Spitzers en Toon Nagtegaal. Alle video's zijn in het Nederlands. De video's zijn onversneld en er wordt niks uitgeknipt. 

Zolang je lid bent heb je toegang tot alle video's. Daarnaast heb je toegang tot de communitypagina's, waar je je werk kunt delen en ervaringen kunt uitwisselen met andere leden.

live webinars tekenclub.nlLeden van Tekenclub.nl kunnen de opname binnen een week terugvinden bij "Tekenwebinars terugkijken"

Nieuwsgierig geworden naar de club?

Live tekenlessen van:

lineke lijn

Lineke Lijn

Lineke tekent van jongs af aan al graag en studeerde aan de Kunstacademie. Zes jaar geleden ontdekte ze dat het geven van tekenlessen eigenlijk net zo leuk is als tekenen! Voor Tekenclub.nl heeft Lineke onder andere de volgende videoseries gemaakt: Basiscursus Tekenen, Portret ABC (cursus portret tekenen) en Urban Sketching. Deze series worden continu uitgebreid. Daarnaast maakt Lineke ook aquarelvideo's voor Schilderclub.nl.
Toon Nagtegaal

Toon Nagtegaal

Ook Toon was als kind altijd al aan het tekenen. In ’99 rondde hij de opleiding tot 1e graads docent beeldende vorming af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Voor Tekenclub.nl maakt hij vooral lessen over perspectief tekenen.

Daarnaast maakt Toon acrylverflessen voor Schilderclub.nl.